Protecția datelor personale
Garanție de inviolabilitate a informațiilor, care conțin date personale.

Garanție de inviolabilitate a informațiilor, care conțin date personale
RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L. se angajează a garanta inviolabilitatea informațiilor, care conțin date personale, furnizată de către utilizatorii online prin completarea unor formulare sau prin corespondență electronică.
RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L. vă reamintește a fi foarte atenți la utilizarea datelor voastre personale în Internet. Nu furnizați date personale unor site-uri de a căror autenticitate nu sunteți siguri.
La existența unor dubii legate de siguranța voastră, vă rugăm sa ne contactati la numărul de telefon +40744448226.

Siguranța voastră este de importanță majoră pentru noi.

Informații conform art. 19 din Legea privind protecția datelor personale.
Date personale, în sensul Legii privind protecția datelor personale sunt considerate orice informații referitoare la persoane fizice, care sunt identificate sau ar putea fi identificate direct sau indirect printr-un număr de identificare sau prin unul sau mai multor semne specifice.
RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L.are sediul și adresa de administrare in Romania – Județ Mureș, Municipiul Târnăveni Strada PREFECT VASILE MOLDOVAN, Nr 74, CUI: RO40394974, și este înregistrată ca administrator de date personale la registrul electronic al Comisiei de protecție a datelor personale.

RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L.consideră protecția datelor personale a persoanelor, care sunt prelucrate, ca o prioritate principală.

RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L.prelucrează date personale în vederea furnizării unor servicii persoanelor a căror date sunt prelucrate. Furnizarea datelor personale este voluntară și servește la gestionarea comenzilor pentru livrarea unor produse și servicii, pentru procesarea unor plăți, pentru comunicarea cu UTILIZATORII / CLIENȚII cu privire la comenzile, produsele, serviciile și ofertele promoționale, recomandarea unor produse și servicii.

RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L., în scopul asigurării unei protecții optime privind distrugerea accidentală sau ilegală, sau pierderea accidentală, accesul neautorizat, modificarea sau distribuirea sau orice alte forme ilegale de prelucrare, folosește măsurile tehnologice și organizaționale necesare, care corespund cerințelor prevăzute în legislația Republicii Romania.  Datele, pe care le furnizați sunt: prenume, nume patronimic, CNP, adresa, adresa electronică și număr de telefon, numele destinatarului comenzii (adrese și numere de telefon), și date financiare. De asemenea, site-ul nostru ar putea utiliza date referitoare la browser-ul, precum cookie, cookie Flash sau alte date asemănătoare, colectate prin anumite secții ale site-ului pentru prevenirea unor fraude și în alte scopuri.

Prin furnizarea unor informații sau materiale prin acest site, UTILIZATORUL / CLIENTUL cade de acord a pune la dispoziția societății  RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L. dreptul de a folosi, interpreta, afișa, transfera și distribui aceste materiale sau informații.  Totodată, UTILIZATORUL / CLIENTUL este de acord că societatea RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L.
poate utiliza liber în interesul său aceste concepte, trimise prin site-ul său. Societatea  RITSOS COMMERCE GLOBAL S.R.L., nu va fi angajată prin obligații legate de confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificații în această privință.